نمایش خانگی: در هفته های گذشته و بعد از وقفه چندساعته در عرضه سریال “میخواهم زنده بمانم”، شایعاتی طرح شد درباره توقیف سریالهای “زخم کاری”، “میدان سرخ” و “آنها” که هیچ کدام نیز تایید نشده است.
یک تهیه کننده سینما با انتقاد از کیفیت تولید در شبکه خانگی، شایعات توقیف را زیر سوال برد و خواستار آن شد که دست از انحصارگرایی در شبکه خانگی بردارند و به فکر رشد تولید باشند.
محمد نشاط شایعه توقیف شدن برخی آثار شبکه نمایش خانگی را حربه تبلیغاتی دانست و به سینماپرس گفت: برخی افراد برای سوء استفاده از مردم و جذب آن ها برای دیدن آثارشان این حربه های کهنه و دروغین را برای جلب مشتری به کار می گیرند.
این تهیه کننده ادامه داد: تجربه نشان داده، این گونه شایعات توقیف آثار اصلاً صحت نداشته و ندارد و بهتر است به جای این حربه ها، به دنبال افزایش کیفیت سریالها باشند.
محمد نشاط درباره کیفیت تولید در شبکه خانگی گفت: اغلب آثار شبکه نمایش خانگی هیچ قرابتی با فرهنگ و هویت ملی ما ندارند و هیچ نظارت درستی بر تولیدات این حوزه نیست؛ در اغلب تولیدات این حوزه شاهد ترویج زندگی های لاکچری و اشرافی هستیم که هیچ سنخیتی با زندگی بیش از ۹۵ درصد ملت شریف ایران ندارد و من نمی دانم با کدامین عقلانیت و تدبیر اجازه تولید و عرضه این آثار داده می شود.
تهیه کننده “بی خداحافظی” ادامه داد: برخلاف آنچه سازندگان آثار شبکه نمایش خانگی می خواهند به جامعه القا نمایند که آن تصویری که ما به شما نشان می دهیم زندگی امروز مردم ایران است، مردم هیچ آشنایی با چنین زندگی هایی ندارند و هرگز چنین زندگی هایی را ندیده اند و با این نوع زندگی ها به شدت احساس بیگانگی می کنند.
این سینماگر با اشاره به یکی از سریالهای در حال پخش که هزینه هنگفت نزدیک 70میلیارد صرفش شده، تصریح کرد: همین چند وقت قبل بنده شاهد بودم در یکی از این آثار با وقاحت دخترک نوجوانی را نشان می داد که دوست پسر دارد و دوست پسر خود را جلوی چشمان پدر و مادر به خانه می آورد! این کارها بی شرمانه و قبیحانه است!
تهیه کننده “بهت” در بخش دیگری از این گفتگو با بیان اینکه شبکه نمایش خانگی باید از انحصار چند نفر خاص خارج شود متذکر شد: امروزه شبکه نمایش خانگی کاملاً انحصاری و دست عده ای خاص است و تا زمانی که انحصار شبکه نمایش خانگی شکسته نشود ما همچنان شاهد چنین فجایعی خواهیم بود.
نشاط خاطرنشان کرد: متأسفانه درست همانند آنچه در تلویزیون رخ می دهد و برخی تهیه کنندگان و سازندگان انحصاری رسانه ملی می دانند که هر چیزی بسازند ولو با بیشترین ضعف ها روی آنتن می رود، در شبکه نمایش خانگی هم وضعیت این گونه است. بنده معتقدم برای اصلاح این اتفاق نیازمند آن هستیم که تلویزیون سطح تولیدات خود را بالا ببرد و میان رسانه ملی و شبکه نمایش خانگی رقابت ایجاد شود.